Χαμένοι θησαυροί και χρυσοθήρες

Στην Ελλάδα οι χρυσοθήρες και οι χαμένοι θησαυροί, έχουν αναπτυγμένη δράση λόγω του ότι υπάρχουν πάρα πολλά κοιτάσματα χρυσού, πάρα πολλές χαμένες χρυσές λίρες, από τον πόλεμο του 1940, και γενικά πάρα πολλοί χαμένοι θησαυροί, που χρονολογούνται από τα βυζαντινά χρόνια, από την τουρκοκρατία και προέρχονται από πειρατές, από Ενετούς  κ.λ.π.
Οι χρυσοθήρες, παρά τις επίπονες προσπάθειες που κάνουν για να εντοπίσουν κάποιους από τους χαμένους θησαυρούς, πολύ συχνά αποτυγχάνουν εξαιτίας των μέσων και της αναποτελεσματικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούν.
Η υπάρχουσα τεχνολογία, δίνει βέβαια κάποιες λύσεις για την έρευνα και τον εντοπισμό χαμένων θησαυρών,αλλά συνήθως λόγω κακού χειρισμού των μέσων ανίχνευσης ή της δύσκολης εδαφικής μορφολογίας, τα αποτελέσματα είναι ανεπαρκή. Έτσι το δυσανάλογο κόστος σε συνδυασμό με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, συχνά τους απογοητεύουν.

Η SubSystem με την πρωτοποριακή μέθοδο της ευρεσιτεχνίας της μπορεί να δώσει άμεση λύση, λύνοντας σοβαρά προβλήματα στο τομέα της έρευνας για τον εντοπισμό για χαμένους θησαυρούς. Εντοπίζει από μεγάλες αποστάσεις δεκάδων χιλιομέτρων τον στόχο,το ακριβές του βάθος και το σημείο μηδέν.
Δίνει έτσι την οριστική λύση στο ερώτημα αν υπάρχει ή όχι χαμένος θησαυρός στην περιοχή ενδιαφέροντος.
Subsystem
©2024 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: 
webimage studio
Subsystem Μονο/πη ΕΠΕ
Μαδύτου 7-9  /  Νέα Ιωνία
Τ.κ 142 32
Τηλ: 210-2510610
Κινητό : 6945 055038
Email : subsystem1@hotmail.com
© 2023 Subsystem. All Rights Reserved.  
Designed by: webimage studio