Τα ψαχτήρια, στην Ελλάδα αγοράζουν μηχανήματα και ξεκινούν το κυνήγι θησαυρών, το κυνήγι λίρας και γενικά το κυνήγι χρυσού. Αγοράζουν ανιχνευτή μετάλλων, εντοπιστή μετάλλων, ανιχνευτή χρυσού, εντοπιστή χρυσού, συσκευή εντοπισμού χρυσού, συσκευή ανίχνευσης χρυσού, ραβδοσκοπικά μηχανήματα, γεωραντάρ, παλμικά και γεωφυσικά ραντάρ, θερμικές κάμερες, μαγνητόμετρα, σεισμογραφικά μηχανήματα, αποστακτικά, ευρεσιτεχνίες έρευνας χρυσού, συσκευές εντοπισμού και διαχωρισμού χρυσού, μηχανήματα διαχωρισμού για χρυσό, μηχανήματα εντοπισμού και διαχωρισμού χρυσού, μηχανήματα αποστάσεων που ερευνούν στο έδαφος, στον αέρα, στην θάλασσα και τα επιστρατεύουν στην έρευνά τους. Τα ψαχτήρια χρυσού ή τα ψαχτήρια θησαυρών, ξεκινάνε να ερευνήσουν την πληροφορία που έχουν για τις χρυσές λίρες ή τους χαμένους θησαυρούς που έμειναν από τον πόλεμο ή τους πειρατές. Η αλήθεια είναι ότι από τον πόλεμο του 1940 οι Άγγλοι διέθεσαν εκατομμύρια χρυσές λίρες στους αντάρτες για τις ανάγκες που είχαν. Τις λίρες αυτές συνήθως τις έριχναν με αεροπλάνα μέσα σε ξύλινα κιβώτια σε αλουμινένια βαρελάκια ή σε σιδερένια κιβώτια. Αντίστοιχα με τον ίδιο τρόπο έκαναν ρίψεις και σε οπλισμό μέσα σε ξύλινα ή σιδερένια κιβώτια, π.χ κιβώτια με χρυσές λίρες, κιβώτια με όπλα, κιβώτια με χειροβομβίδες, κιβώτια με νάρκες, κιβώτια με σφαίρες, κιβώτια με ιματισμό, κιβώτια με φάρμακα κ.λ.π.
Στα κιβώτια με οπλισμό, εσωτερικά υπήρχε γράσο για την συντήρηση τους. Στα κιβώτια με χρυσές λίρες, είχαν κερί για την συντηρήσή τους. Μετά την ρίψη τα συγκέντρωναν στο τοπικό αρχηγείο τον ανταρτών της περιοχής, άλλα κιβώτια έφευγαν με αποστολή σε άλλες περιοχές, και άλλα έμεναν εκεί και τα έκαναν απόκρυψη. Η απόκρυψη για τις χρυσές λίρες συνήθως γινόταν σε καταφύγια, τα καταφύγια είχαν στήριξη με ξύλα και στην οροφή για μόνωση συνήθως υπήρχε λαμαρίνα, πισσόχαρτο και καουτσούκ. Χαμένες αποκρύψεις υπάρχουν ακόμα όπως και ατομικές αποκρύψεις ανταρτών. Τα βασικά σημεία για αποκρύψεις είναι τα αντάρτικα καταφύγια. Ατομικές αποκρύψεις ανταρτών γινόντουσαν συνήθως σε εικονοστάσια, σπηλιές, δένδρα, εκκλησιές, στάνες, πηγάδια, πηγές,βρύσες,κ.λ.π. Οι αποκρύψεις καταφυγίων, συνοδεύονται από χάρτες με σημάδια της απόκρυψης και συνήθως έχουν κωδικούς που θέλουν αποκρυπτογράφηση για να εντόπισει κανείς που βρίσκεται το καταφύγιο. Για τις ατομικές αποκρύψεις των ανταρτών δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν χάρτες με σημάδια. Χάρτες με σημάδια για αποκρύψεις υπάρχουν σε δένδρα, βράχους, παλιά κτίρια, χαρτί, δέρμα, που συνήθως έχουν τα ψαχτήρια στην κατοχή τους, αξιοποιώντάς τα στην έρευνά τους για να φτάσουν στο καταφύγιο με τις λίρες. Τα ψαχτήρια, ερευνώντας με ανιχνευτές μετάλλων κατά καιρούς σκάβουν νόμιμα για να βρουν χαμένους θησαυρούς ή χαμένες λίρες σε καταφύγια με αποκρύψεις, χωρίς θετικό αποτέλεσμα, όπως τον θησαυρό του Αλή Πασά, τον θησαυρό και τις χρυσές λίρες του Μέρτεν στην Φοινικούντα, την γέφυρα του Καραπιπέρι με τα 20 φορτώματα, το χαμένο θησαυρό της τράπεζας της Ελλάδος, το υποβρύχιο που τορπιλίστηκε ανοιχτά της Κρήτης με προορισμό την Αίγυπτο μεταφέροντας και λίρες στην αποστολή του, το γερμανικό αεροπλάνο που έπεσε στα Βαρδούσια μεταφέροντας λάφυρα πολέμου και άλλες πολλές φημισμένες ιστορίες με λίρες .
Δυστυχώς, παρ`όλες τις προσπάθειες η γνωστή τεχνολογία δεν έδωσε λύση στα χαμένα αντάρτικα καταφύγια και στις χαμένες αντάρτικες αποκρύψεις ή στους χαμένους θησαυρούς. Έχουμε εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες περιπτώσεις με νόμιμες εκσκαφές σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα. Συνήθως όλα τα μέσα και οι τεχνικές αποτυγχάνουν και η αποτυχία χρεώνεται στην δήθεν "λανθασμένη" πληροφορία. Αν όμως μία πληροφορία είναι σωστή και είναι κάπου εκεί κοντά πως θα βρεθεί τότε ο θησαυρός;
Όσον αφορά τους χαμένους θησαυρούς στην Ελλάδα είναι παρά πολλές οι περίπτωσεις και σε διαφορετικές εποχές. Χαμένοι θησαυροί πειρατών, χαμένοι θησαυροί Τουρκοκρατίας, χαμένοι θησαυροί Ενετών, αποκρύψεις κομιτατζήδων, αντάρτικες αποκρύψεις, ναυάγια, χάρτες της κόκκινης προβιάς με κρύπτες που έχουν χρυσές λίρες, δολλάρια, όπλα και πολεμοφόδια και άλλα! Με όλα αυτά τα στοιχεία και άλλα πολλά ακόμα, τα ψαχτήρια στην Ελλάδα βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για νέο ξεκίνημα να ερευνήσουν τα πιο πιθανά ή απίθανα σημεία που θα τους οδηγήσει κάθε νέα πληροφορία ή νέο στοιχείο και έτσι το κυνήγι χαμένου θησαυρού ή το κυνήγι της χρυσής λίρας συνεχίζεται.
Από τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί φαίνεται οτι το μεγαλύτερο μέρος από τις χρυσές λίρες έχουν ήδη βρεθεί με διαφόρους τρόπους.
Όσον αφορά τους χαμένους θησαυρούς, οι φήμες που υπάρχουν δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πιο συγκεχυμένα. Οι κυνηγοί θησαυρών δεν έχουν και πολλές καλές πληροφορίες και έτσι γίνεται πιο δύσκολη η έρευνα και ο εντοπισμός μιας περιοχής.
Για τις κομιτατζήδες αποκρύψεις, που στο σύνολό τους είναι 64, έχουν ειδικό τρόπο απόκρυψης. Πρώτον έχουν από 2 έως 4 μικρούς κολαούζους και η απόσταση από την απόκρυψη έως τον τελευταίο κολαούζο βρίσκεται μεταξύ 5 έως 10 χιλιόμετρα μακριά και με διάφορα χαραγμένα βαθιά σημάδια στην διάμετρο ενός τσιγάρου επάνω σε συμπαγής και σταθερούς βράχους, που ανταποκρίνονται στην θέση και στον όγκο της απόκρυψης (είναι δύσκολη η αποκρυπτογράφηση των σημαδιών αυτών έως αδύνατη).
Οι αποκρύψεις (κρύπτες) της κόκκινης προβιάς, είναι 1200 περίπου σε όλη την Ελλάδα. Περιέχουν δολάρια Αμερικής, χρυσές λίρες,οπλισμό, και πυρομαχικά. Έχουν μείνει περίπου άλλες 250 έως 300 κρύπτες που δεν έχουν βρεθεί ακόμα.
Οι πειρατικοί θησαυροί, αποτελούνται από διάφορα χρυσά αντικείμενα, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα, ράβδους χρυσού, πλάκες χρυσού, χρυσούς κολιέδες, χρυσά βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες, χρυσούς σταυρούς, χρυσά στεφάνια, χρυσά πεντόλιρα, χάλκινα σκεύη, χάλκινα νομίσματα, ασημένια σκεύη, ασημένια νομίσματα, πορσελάνινα αντικείμενα, κατεργασμένα διαμάντια, ακατέργαστα διαμάντια, πολυτίμους λίθους, ημιπολύτιμους λίθους, ζαφείρι, κεχριμπάρι, ρουμπίνι, μαργαριτάρι, σμαράγδι, αμέθυστο, διαμάντι, κοράλλι, μπρούτζινα αντικείμενα. Υπάρχουν δε τόσα πολλά διαφορετικά είδη επάνω στα πειρατικά πλοία επειδή από τις επιδρομές των πειρατών που γινόντουσαν σε άλλα πλοία, σε νησιά και όπου αλλού μπορούσαν έκαναν αρπαγές σε ότι πολύτιμο έβρισκαν. Όλο τον θησαυρό τον έβαζαν και τον έκρυβαν σε μπαούλα ,σεντούκια, κασέλες, κιβώτια, πιθάρια, δερμάτινα δισάκια κ.λ.π .
Ένα μεγάλο μέρος των πειρατικών θησαυρών, βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας και παραμένει εκεί περιμένοντας την ανακάλυψη του. Το υπόλοιπο τμήμα του θησαυρού που βρίσκεται μέσα σε γεμάτα σεντούκια ή γεμάτα μπαούλα βρίσκεται σε σπηλιές και ειδικά σε νησιά.
Τα ψαχτήρια στην Ελλάδα και γενικά τα ψαχτήρια, έχουν τα ίδια προβλήματα. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν είναι πολλαπλά και σχεδόν πάντα τα ίδια. Για παράδειγμα τα εδαφικά μαγνητικά πεδία, οι διαφορετικές μοριακές συχνότητες, οι δυνατές μόνιμες εκπομπές διαφόρων σημάτων, η ακτινοβολία από ορυκτά, πετρώματα, φυσικά κενά, τα μαγνητικά πεδία από τυχαία θαμμένα αντικείμενα, από ευγενή ή μη ευγενή μέταλλα και άλλα πολλά. Όλα τα ψαχτήρια έχουν τα ίδια παράπονα επάνω στα ίδια προβλήματα, που δεν μπορούν τόσα χρόνια να τα λύσουν και έτσι προσπαθούν με ατομικές προσπάθειες ιδιοκατασκευών, να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ίσως κάποιοι να τα έχουν καταφέρει!
Το κυνήγι θησαυρών, το κυνήγι χρυσού και το κυνήγι χρυσής λίρας για την εταιρεία SubSystem αποτελεί μια ξεχωριστή έρευνα που πραγματοποιείται πάντα με απόλυτη επιτυχία!
Η εταιρεία μας έχει λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που αφορούν την έρευνα και τον εντοπισμό οποιουδήποτε μετάλλου, πραγματοποιώντας ακριβή εντοπισμό του στόχου φτάνοντας στο σημείο μηδέν από μεγάλη απόσταση.
Εάν υπάρχει σωστή πληροφορία σε οποιοδήποτε σημείο στην θάλασσα, στην ξηρά, ακόμα και σε οποιοδήποτε βάθος, η SubSystem μπορεί να δώσει την λύση 100% εντοπίζοντας τον πραγματικό στόχο εάν υπάρχει ή όχι και το ακριβές σημείο που αυτό βρίσκεται.
Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, και ειδικά (χρυσές λίρες και ψαχτήρια) γνωρίστε τις υπηρεσίες μας, δείτε τα έργα μας, δείτε τις συστάσεις που μας συνοδεύουν και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση. Μια επίσκεψη στην περιοχή σας για έρευνα συνήθως αρκεί να δώσει την σίγουρη απάντηση στο ερώτημα εάν υπάρχει ο χαμένος θησαυρός ή χαμένες λίρες.
Η SubSystem, σαν εταιρεία παροχής ερευνητικών υπηρεσιών, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό.
Στα κιβώτια με οπλισμό, εσωτερικά υπήρχε γράσο για την συντήρηση τους. Στα κιβώτια με χρυσές λίρες, είχαν κερί για την συντηρήσή τους. Μετά την ρίψη τα συγκέντρωναν στο τοπικό αρχηγείο τον ανταρτών της περιοχής, άλλα κιβώτια έφευγαν με αποστολή σε άλλες περιοχές, και άλλα έμεναν εκεί και τα έκαναν απόκρυψη. Η απόκρυψη για τις χρυσές λίρες συνήθως γινόταν σε καταφύγια, τα καταφύγια είχαν στήριξη με ξύλα και στην οροφή για μόνωση συνήθως υπήρχε λαμαρίνα, πισσόχαρτο και καουτσούκ. Χαμένες αποκρύψεις υπάρχουν ακόμα όπως και ατομικές αποκρύψεις ανταρτών. Τα βασικά σημεία για αποκρύψεις είναι τα αντάρτικα καταφύγια. Ατομικές αποκρύψεις ανταρτών γινόντουσαν συνήθως σε εικονοστάσια, σπηλιές, δένδρα, εκκλησιές, στάνες, πηγάδια, πηγές,βρύσες,κ.λ.π. Οι αποκρύψεις καταφυγίων, συνοδεύονται από χάρτες με σημάδια της απόκρυψης και συνήθως έχουν κωδικούς που θέλουν αποκρυπτογράφηση για να εντόπισει κανείς που βρίσκεται το καταφύγιο. Για τις ατομικές αποκρύψεις των ανταρτών δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν χάρτες με σημάδια. Χάρτες με σημάδια για αποκρύψεις υπάρχουν σε δένδρα, βράχους, παλιά κτίρια, χαρτί, δέρμα, που συνήθως έχουν τα ψαχτήρια στην κατοχή τους, αξιοποιώντάς τα στην έρευνά τους για να φτάσουν στο καταφύγιο με τις λίρες. Τα ψαχτήρια, ερευνώντας με ανιχνευτές μετάλλων κατά καιρούς σκάβουν νόμιμα για να βρουν χαμένους θησαυρούς ή χαμένες λίρες σε καταφύγια με αποκρύψεις, χωρίς θετικό αποτέλεσμα, όπως τον θησαυρό του Αλή Πασά, τον θησαυρό και τις χρυσές λίρες του Μέρτεν στην Φοινικούντα, την γέφυρα του Καραπιπέρι με τα 20 φορτώματα, το χαμένο θησαυρό της τράπεζας της Ελλάδος, το υποβρύχιο που τορπιλίστηκε ανοιχτά της Κρήτης με προορισμό την Αίγυπτο μεταφέροντας και λίρες στην αποστολή του, το γερμανικό αεροπλάνο που έπεσε στα Βαρδούσια μεταφέροντας λάφυρα πολέμου και άλλες πολλές φημισμένες ιστορίες με λίρες .
Δυστυχώς, παρ`όλες τις προσπάθειες η γνωστή τεχνολογία δεν έδωσε λύση στα χαμένα αντάρτικα καταφύγια και στις χαμένες αντάρτικες αποκρύψεις ή στους χαμένους θησαυρούς. Έχουμε εκατοντάδες εάν όχι χιλιάδες περιπτώσεις με νόμιμες εκσκαφές σε διάφορα μέρη στην Ελλάδα. Συνήθως όλα τα μέσα και οι τεχνικές αποτυγχάνουν και η αποτυχία χρεώνεται στην δήθεν "λανθασμένη" πληροφορία. Αν όμως μία πληροφορία είναι σωστή και είναι κάπου εκεί κοντά πως θα βρεθεί τότε ο θησαυρός;
Όσον αφορά τους χαμένους θησαυρούς στην Ελλάδα είναι παρά πολλές οι περίπτωσεις και σε διαφορετικές εποχές. Χαμένοι θησαυροί πειρατών, χαμένοι θησαυροί Τουρκοκρατίας, χαμένοι θησαυροί Ενετών, αποκρύψεις κομιτατζήδων, αντάρτικες αποκρύψεις, ναυάγια, χάρτες της κόκκινης προβιάς με κρύπτες που έχουν χρυσές λίρες, δολλάρια, όπλα και πολεμοφόδια και άλλα! Με όλα αυτά τα στοιχεία και άλλα πολλά ακόμα, τα ψαχτήρια στην Ελλάδα βρίσκονται πάντα σε ετοιμότητα για νέο ξεκίνημα να ερευνήσουν τα πιο πιθανά ή απίθανα σημεία που θα τους οδηγήσει κάθε νέα πληροφορία ή νέο στοιχείο και έτσι το κυνήγι χαμένου θησαυρού ή το κυνήγι της χρυσής λίρας συνεχίζεται.
Από τα στοιχεία που έχουν καταγραφεί φαίνεται οτι το μεγαλύτερο μέρος από τις χρυσές λίρες έχουν ήδη βρεθεί με διαφόρους τρόπους.
Όσον αφορά τους χαμένους θησαυρούς, οι φήμες που υπάρχουν δείχνουν ότι τα πράγματα είναι πιο συγκεχυμένα. Οι κυνηγοί θησαυρών δεν έχουν και πολλές καλές πληροφορίες και έτσι γίνεται πιο δύσκολη η έρευνα και ο εντοπισμός μιας περιοχής.
Για τις κομιτατζήδες αποκρύψεις, που στο σύνολό τους είναι 64, έχουν ειδικό τρόπο απόκρυψης. Πρώτον έχουν από 2 έως 4 μικρούς κολαούζους και η απόσταση από την απόκρυψη έως τον τελευταίο κολαούζο βρίσκεται μεταξύ 5 έως 10 χιλιόμετρα μακριά και με διάφορα χαραγμένα βαθιά σημάδια στην διάμετρο ενός τσιγάρου επάνω σε συμπαγής και σταθερούς βράχους, που ανταποκρίνονται στην θέση και στον όγκο της απόκρυψης (είναι δύσκολη η αποκρυπτογράφηση των σημαδιών αυτών έως αδύνατη).
Οι αποκρύψεις (κρύπτες) της κόκκινης προβιάς, είναι 1200 περίπου σε όλη την Ελλάδα. Περιέχουν δολάρια Αμερικής, χρυσές λίρες,οπλισμό, και πυρομαχικά. Έχουν μείνει περίπου άλλες 250 έως 300 κρύπτες που δεν έχουν βρεθεί ακόμα.
Οι πειρατικοί θησαυροί, αποτελούνται από διάφορα χρυσά αντικείμενα, χρυσά νομίσματα, χρυσά κοσμήματα, ράβδους χρυσού, πλάκες χρυσού, χρυσούς κολιέδες, χρυσά βραχιόλια, χρυσές αλυσίδες, χρυσούς σταυρούς, χρυσά στεφάνια, χρυσά πεντόλιρα, χάλκινα σκεύη, χάλκινα νομίσματα, ασημένια σκεύη, ασημένια νομίσματα, πορσελάνινα αντικείμενα, κατεργασμένα διαμάντια, ακατέργαστα διαμάντια, πολυτίμους λίθους, ημιπολύτιμους λίθους, ζαφείρι, κεχριμπάρι, ρουμπίνι, μαργαριτάρι, σμαράγδι, αμέθυστο, διαμάντι, κοράλλι, μπρούτζινα αντικείμενα. Υπάρχουν δε τόσα πολλά διαφορετικά είδη επάνω στα πειρατικά πλοία επειδή από τις επιδρομές των πειρατών που γινόντουσαν σε άλλα πλοία, σε νησιά και όπου αλλού μπορούσαν έκαναν αρπαγές σε ότι πολύτιμο έβρισκαν. Όλο τον θησαυρό τον έβαζαν και τον έκρυβαν σε μπαούλα ,σεντούκια, κασέλες, κιβώτια, πιθάρια, δερμάτινα δισάκια κ.λ.π .
Ένα μεγάλο μέρος των πειρατικών θησαυρών, βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας και παραμένει εκεί περιμένοντας την ανακάλυψη του. Το υπόλοιπο τμήμα του θησαυρού που βρίσκεται μέσα σε γεμάτα σεντούκια ή γεμάτα μπαούλα βρίσκεται σε σπηλιές και ειδικά σε νησιά.
Τα ψαχτήρια στην Ελλάδα και γενικά τα ψαχτήρια, έχουν τα ίδια προβλήματα. Τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν είναι πολλαπλά και σχεδόν πάντα τα ίδια. Για παράδειγμα τα εδαφικά μαγνητικά πεδία, οι διαφορετικές μοριακές συχνότητες, οι δυνατές μόνιμες εκπομπές διαφόρων σημάτων, η ακτινοβολία από ορυκτά, πετρώματα, φυσικά κενά, τα μαγνητικά πεδία από τυχαία θαμμένα αντικείμενα, από ευγενή ή μη ευγενή μέταλλα και άλλα πολλά. Όλα τα ψαχτήρια έχουν τα ίδια παράπονα επάνω στα ίδια προβλήματα, που δεν μπορούν τόσα χρόνια να τα λύσουν και έτσι προσπαθούν με ατομικές προσπάθειες ιδιοκατασκευών, να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα και ίσως κάποιοι να τα έχουν καταφέρει!
Το κυνήγι θησαυρών, το κυνήγι χρυσού και το κυνήγι χρυσής λίρας για την εταιρεία SubSystem αποτελεί μια ξεχωριστή έρευνα που πραγματοποιείται πάντα με απόλυτη επιτυχία!
Η εταιρεία μας έχει λύσει όλα αυτά τα προβλήματα που αφορούν την έρευνα και τον εντοπισμό οποιουδήποτε μετάλλου, πραγματοποιώντας ακριβή εντοπισμό του στόχου φτάνοντας στο σημείο μηδέν από μεγάλη απόσταση.
Εάν υπάρχει σωστή πληροφορία σε οποιοδήποτε σημείο στην θάλασσα, στην ξηρά, ακόμα και σε οποιοδήποτε βάθος, η SubSystem μπορεί να δώσει την λύση 100% εντοπίζοντας τον πραγματικό στόχο εάν υπάρχει ή όχι και το ακριβές σημείο που αυτό βρίσκεται.
Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, και ειδικά (χρυσές λίρες και ψαχτήρια) γνωρίστε τις υπηρεσίες μας, δείτε τα έργα μας, δείτε τις συστάσεις που μας συνοδεύουν και επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δώσουμε τη λύση. Μια επίσκεψη στην περιοχή σας για έρευνα συνήθως αρκεί να δώσει την σίγουρη απάντηση στο ερώτημα εάν υπάρχει ο χαμένος θησαυρός ή χαμένες λίρες.
Η SubSystem, σαν εταιρεία παροχής ερευνητικών υπηρεσιών, δραστηριοποιείται σε όλη την Ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό.